Wordforge | Политика приватности

На овом месту, један од наших главних приоритета је приватност наших посетилаца. Овај документ о политици приватности садржи типове информација које прикупљено и снимљено на сајту и начину на који га користимо.

Уколико имате додатних питања или захтевате више информација о нашој Политици приватности, не устручавајте се да нас контактирате.

Ова Политика приватности се односи само на наше активности на мрежи и важи за посетиоце нашег веб сајта у погледу информација које су делили и/или прикупљали на сајту. Ове смернице се не примењују ни на једну информацију прикупљену ван мреже или путем канала који нису ове Веб локације.

Пристанак

Коришћењем нашег веб сајта, слажете се са нашом Политиком приватности и слажете се са њеним условима.

Евидентирај датотеке

Наш сајт следи стандардну процедуру коришћења датотека евиденције. Ове датотеке бележе посетиоце када посећују Веб локације. Све хостинг компаније раде ово и део су хостинг сервис аналитичари. Информације прикупљене датотекама евиденције укључују адресе Интернет протокола (ИП), тип прегледача, добављача Интернет услуга (ИСП), ознаку датума и времена, референтне/излазне странице и вероватно број кликова. Су нису повезани ни са једном лично идентификованом информацијом. Сврха информација је да анализира трендове, администрирате локацију, пратите кретање корисника око локације и прикупљате демографске информације.

ЦЦПА права на приватност

Према ЦЦПА, поред осталих права, калифорнијски потрошачи имају право да:

Захтевамо да предузеће које прикупља личне податке потрошача открије категорије и одређене податке о личности које је компанија прикупила о потрошачима.

Захтевамо да предузеће избрише све личне податке које је прикупило о потрошачу.

Права на заштиту података ГДПР

Желимо да се уверимо да сте потпуно свесни свих ваших права на заштиту података. Сваки корисник има право на следеће:

Право приступа - Имате право да захтевате копије ваших личних података. Можемо вам наплатити малу накнаду за ову услугу.

Право на исправку - Имате право да захтевате да исправимо све информације за које верујете да су нетачне. Такође имате право да затражите да завршимо информације за које верујете да су непотпуне.

Право на брисање - Имате право да захтевате да избришемо ваше личне податке под одређеним условима.

Право на ограничавање обраде - Имате право да захтевате да ограничимо обраду ваших личних података под одређеним условима.

Право на приговор на обраду - Имате право да се противите нашој обради ваших личних података под одређеним условима.

Право на преносивост података - Имате право да захтевате да податке које смо прикупили пренесемо другој организацији или директно вама, под одређеним условима.

Ако затражите, имамо месец дана да вам одговоримо. Уколико желите да остварите било које од ових права, молимо вас да нас контактирате.

Промене ове Политике приватности

С времена на време можемо да ажурирамо нашу Политику приватности. Стога вам саветујемо да повремено прегледате ову страницу за све промене. Обавестићемо вас о било каквим променама књижењем нових смерница приватност на овој страници. Ове промене ступају на снагу одмах након објављивања на овој страници.

Контактирајте нас

Уколико имате било каквих питања или предлога у вези са нашом Политиком приватности, не устручавајте се да нас контактирате.

  • {огрнwее} {аадмидло}
  • {пхкооле}
  • {маадинлоww}
]